GREENEUM (GREEN)

GREENEUM (GREEN)

Mreža Greeneum

Greeneum Network globalna je zajednica koja povezuje sve entitete u lancu opskrbe energijom kako bi sudjelovale u ovoj revolucionarnoj novoj platformi koja se temelji na pametnim ugovorima i AI. Stvaraju decentralizirano i održivo tržište energije koje omogućuje inteligentno unovčavanje energetskih transakcija u stvarnom vremenu. Mreža Greeneum koristi blockchain tehnologiju, pametne ugovore i umjetnu inteligenciju (AI) kako bi potaknula i decentralizirala tržište energije tako da svi dionici mogu pouzdano proizvoditi, trgovati i trošiti energiju. U konačnici, smanjenje svjetskog ugljičnog otiska i farbanje svijeta u zeleno. To se postiže dokazom postojanja ERC20 uslužnog tokena GREEN i patentirane mreže Greeneum s AI i Engineom testiranim na Solarchangeu.

 

Značajke
Greeneuma Greeneum je pametno i učinkovito tržište zelene energije. Što omogućava korisnicima da trguju zelenom energijom brzo, sigurno i povoljno. Uz pomoć Greeneuma moguće je optimizirati tržište zelene energije i koristiti sudionicima na njemu. Greeneum surađuje s raznim stranama kako bi pružio pouzdane usluge, uključujući MIT, IBM, Deloitte itd. Slijede značajke Greeneuma;

Potvrda i profiliranje energije: Solarni PET (Proof-of-energy-transaction) protokol će profilirati i potvrditi proizvodnju energije za postojeće sustave za proizvodnju električne energije koji su otporni.
Optimizacija i upravljanje energijom: Greeneum gradi rješenje koje će optimizirati i upravljati mikro mrežama i uslužnim uslugama.
Decentralizirana platforma za trgovanje energijom: Ovo je platforma koja trgovcima, potrošačima, proizvođačima i komunalnim tvrtkama omogućuje slobodnu trgovinu energijom na sigurnoj i decentraliziranoj platformi.
Unovčavanje podataka i energije: Greeneum će putem ZELENIH tokena unovčavati energiju na cijeloj platformi.
Energetske transakcije: Greeneum koristi blockchain tehnologiju i pametne ugovore za snimanje, distribuciju i transakcije zelene energije.

 

PROBLEM:
Povećana razina solarne fotovoltaične energije stvorila je izlaznu nestabilnost na susjednim mrežama uslijed prodora napona dok je snaga putovala u izraelsku nacionalnu mrežu srednjeg napona.

 

GREENEUM KAO RJEŠENJE:
Integrirajući Greeneumov vlastiti softver za predviđanje energije sa softverskim sustavom za raspodijeljeno upravljanje resursima energije (DERMS), proizvođači energije uspjeli su točno predvidjeti proizvodnju energije po satu.

Točnim prognozama aktivne i reaktivne energije koju proizvodi svaki pretvarač u sustavu, proizvođači su mogli maksimizirati svoju zaradu i stabilizirati napon mreže. 

 

MREŽNI OPERATOR: KIPAR
KLIJENTI:

Nikozija je najveći grad na grčkom otoku Cipru. Služeći kao otočna financijska prijestolnica i glavno međunarodno poslovno središte, Nikozija je 2015. bila 6. najbogatiji grad na svijetu po relativnoj kupovnoj moći.

PROBLEM:

Iako su na Cipru već postojali solarni nizovi, fotonaponska fluktuacija bila je stalno pitanje upravljanja proizvođačima. Pogoršano promjenjivom potražnjom kućanstava i poslovanja, Elektroprivreda Cipra (EAC) trebala je sustav upravljanja energijom koji bi mogao učinkovito upravljati održivom proizvodnjom energije za populaciju od preko 310 000 stanovnika.

GREENEUM KAO RJEŠENJE:

Usko surađujući s Ministarstvom poljoprivrede, ruralnog razvoja i okoliša, kao i najvišim članovima akademske zajednice na Sveučilištu na Cipru, Greeneum je izvršio prediktivnu analizu procjene energetskih potreba otoka i stvorio plan za optimizaciju.

Integracijom Greenemovog softvera za predviđanje energije sa softverskim sustavom za raspodjelu energetskih resursa (DERMS), različiti solarni nizovi su prikupljeni u jednoj virtualnoj "elektrani" radi veće učinkovitosti.

Uz ublažavanje kolebanja snage, upravitelji mreža sada bi mogli pomno upravljati izlaznom snagom i smanjiti troškove stvaranja i održavanja čistih zaliha energije. Procjenjuje milijardama projekata budućih ušteda u proizvodnji.

 

API GREENEUM Technology

Sigurnost i brzina su bitni kada je u pitanju učinkovita kupnja. Naš API besprijekorno povezuje korisnike s blockchainom Greeneum radi jednostavnog trgovanja.

Optimiziran za isplativost i učinkovitost, Greeneum API omogućuje besprijekornu integraciju i prilagodbu kako bi se zadovoljile potrebe korisnika za zelenom energijom. Od izdavanja zelenih certifikata do GreenPET-ova, praćenje je automatizirano putem naše platforme koja korisnicima omogućuje lako dobivanje nagrada.

RUDARSTVO PODATAKA I PREDVIĐANJA

Objedinjene metričke vrijednosti ključne su za poticanje učinkovite potrošnje energije. Greeneum koristi visoko-sigurne tehnike prikupljanja podataka za prikupljanje i provjeru rezultata iz energetskih sustava i domena podataka o okolišu.

Naše skalabilno rješenje stvara poticaj za proizvođače solarne i zelene energije da optimiziraju svoju proizvodnju i upotrebu.

CILJNI AI

Greeneumov vlasnički prilagođeni AI i strojno učenje vrlo su precizni i učinkoviti. Vremenom naši algoritmi strojnog učenja postaju pametniji i pružaju pouzdane i transparentne informacije u gotovo stvarnom vremenu. 

 

GREEN Token
GREEN je token koji je izdala platforma Greeneum koji će služiti kao uslužni token. GREEN token zasnovan je na Ethereum ERC-721, što znači da je GREEN nezamjenjivi tokeni (NFT). Korisnici mogu koristiti ZELENE tokene u razne svrhe kao što su kupnje, plaćanja itd. Korisnici mogu dobiti te tokene kroz program prodaje tokena koji organizira Greeneum.

 

GREENEUM (GREEN) Zamjena tokena na BEP20
Greeneum najavljuje uspješnu implementaciju pametnog ugovora Greeneum BEP20 nakon intenzivnog razvoja i uspješnog postupka revizije.

 

Što je Binance Smart Chain (BEP20)?
Binance Smart Chain pruža brže i jeftinije transakcije od većine blockchaina i omogućuje programerima da s lakoćom prelaze s Ethereuma na Binance Smart Chain.

GREEN BEP20 BSC (Binance Smart Chain) mreža, korisnici mogu neometano uživati u transakcijama sredstava i pružiti efikasne Greeneum pametne P2P aplikacije. 

BEP-20 je standard tokena na Binance Smart Chain-u koji proširuje ERC-20, najčešći Ethereum standard tokena. Poput BEP-2 tokena na Binance Chain-u, i prijenosi BEP-20 tokena napajaju se BNB-om. To pruža poticaj validatorima da uključe transakcije u blockchain, jer će BNB naplatiti kao naknadu. Međutim, ove su naknade jeftinije, a transakcija se izvršava brže i troši manje energije u odnosu na mrežu ERC20. 

Testirani i validirani softver tvrtke Greeneum kao usluga (SaaS), sučelje za programiranje aplikacija (API) i sigurni Internet stvari (IoT) omogućuje upravljanje, inteligentno predviđanje, optimizaciju i trgovanje vrijednostima za nove i postojeće dionike na energetskom tržištu

pomoću strojnog učenja u stvarnom vremenu i neke napredne provjere valjanosti, Greeneum nadgleda i

 

GREENEUM tim pozdravlja sve članove zajednice da podrže i iskoriste našu misiju. Kanalima za razvoj i komunikacijske aktivnosti upravljat će se s web mjesta Telegram i GREENEUM. Sva trojica suosnivača bili su iskusni i strastveni poduzetnici. Da biste saznali više o projektnom timu GREENEUM-a, kontaktirajte ovu web stranicu: https://www.greeneum.net/company#team

 

Pojedinosti žetona:
Naziv žetona: GREEN
Ukupna ponuda: 1 milijarda
Tip žetona: ERC-20
Dostupno za prodaju: 250 000 000 GREEN
Primite: ETH


Prema scenariju od 100% obnovljivih izvora temeljenom na tim brojkama, stvorit će se milijuni radnih mjesta. Uzmite u obzir da će 3,9 milijuna radnih mjesta u građevinarstvu i 2 milijuna radnih mjesta u pogonima obnovljivih izvora energije premašiti 3,9 milijuna radnih mjesta izgubljenih u tradicionalnom energetskom sektoru.

 

30,9% - kopneni vjetar
19,1% - priobalni vjetar
30,7% - solarni fotonaponski sustav (PV)
7,2% - PV na krovu
7,3% - koncentrirana solarna energija (CSP) s pohranom
1,25% - geotermalna
0,37% - plima i valovi
3,01% - hidroelektrana

 

Putokaz

Da zaključimo:
GREENEUM ima globalnu GREEN zajednicu koja djeluje na stvaranju čistog energetskog tržišta, globalnu GREEN zajednicu, globalnu platformu podataka o energiji, distribuciju energetskog tržišta i demokraciju energetske sigurnosti i pseudonime. U konačnici, putem platforme GREENEUM, dionici na energetskom tržištu moći će pokrenuti učinkovitost, uštedjeti milijune i utjecati na globalno tržište obnovljivih izvora energije.

 

VIŠE INFORMACIJA

Web stranica:  https://www.greeneum.net/

WhitePaper:  https://www.greeneum.net/whitepaper

Twitter:  https://www.greeneum.net/whitepaper

Facebook:  https://www.facebook.com/groups/GreeneumNetwork/

Razmjena:  https://www.probit.com/app/exchange/GREEN-USDT/

Telegram Group:  https://t.me/GreeneumNetwork/

Telegram Channel:  https://t.me/GreeneumNetworkChannel

 

AUTOR
Bitcointalk Korisničko ime: Paulo Gazzaniga
Telegram Korisničko ime: @ZoraVidyanata
Bitcointalk url: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2853536
Bep20 Adresa novčanika: 0xe1e24c95ab62dd02b9c2ab8a7fb1249ed1d1b210

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Solidus

StakeCoin I The next generation proof of stake smart chain token

Crystal finance